Üzücü Olay Bursa'nın Gürsü İlçesine Bağlı Adaköy Mahallesi Ateş Sokak'ta Meydana Geldi. Oğlu Veysel Ateş ile Birlikte Yaşayan Hıdır ve Beser Ateş Çifti Önceki Akşam Yatarken Soba Kovasını Tam Olarak Oturtmadı.

Bursa'da gece yatarken üşümemek için sobayı söndürmeyen yaşlı çift çıkan gazdan zehirlenerek öldü. Üzücü olay Bursa'nın Gürsü ilçesine bağlı Adaköy Mahallesi Ateş Sokak'ta meydana geldi. Oğlu Veysel Ateş ile birlikte yaşayan Hıdır ve Beser Ateş çifti önceki akşam yatarken soba kovasını tam olarak oturtmadı. Çiftin uyumasının ardından sobadan duman sızdı. Yaşlı çiftin yattığı odanın kapısının kapalı olması sebebiyle oğlu ve gelini dumanı fark edemedi. Yaklaşık 3 yıldır felçli olan ve ilaç kullanan Beser Ateş'in diğer günlerin aksine erken uyanmaması üzerine saat 08.30 sıralarında evin gelini Birsen Ateş kahvaltıya çağırmak için odalarına girdi. Yaşlı çiftin hareketsizce yattığını gören Birsen Ateş durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Beser Ateş olay yerine gelen ambulansla İhtisas Hastanesi'ne, Hıdır Ateş ise Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşlı çift bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

20 yıldır Adaköy'de yaşayan Ateş çiftinin Tunceli'den göç ettiği 6 erkek, 4 de kız çocuklarının bulunduğu bildirildi. Olayın duyulmasının ardından Ateş çiftinin evinin önüne gelen komşuları büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi. Adaköy muhtarı Abbas Erdem ise komşularıyla iyi ilişkiler kuran Ateş çiftinin ölümünün herkesi derinden yaraladığını kaydetti. Üzücü olaydan habersiz olarak evin önüne gelen Hıdır Ateş'in kardeşi Hasan Ateş'e ise durumu komşuları haber verdi. Kardeş Ateş'in son derece üzgün olduğu gözlendi.