Sosyal medyada başta Nazımiye, Muş ve Ardahanlı kadınlara fiziki görünümleri ile ilgili aşağılayıcı yorumları yapıp bir de paylaşan zavallıları en şiddetli şekilde kınıyoruz diyen Kahraman Şanlı, “bu zavallı kişiler şunu bilsin ki onlar güzellikten, asillikten anlayacak zeka kapasitesine sahip değillerdir” dedi.

Nazımiyeli kadınların Türk siyaset ve bilim dünyasına nice şahsiyetler yetiştirdiğine vurgu yapan Kahraman Şanlı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğunda Nazımiyeli Ananın doğurduğu Kemal Kılıçdaroğlu bugün oturmaktadır.

Cumhuriyet rejimine demokrasiye ihanet ederek 15 Temmuz 2016’da hain darbe girişiminde bulunan hain FETÖ terör örgütünü on yıllar önce sezinleyen teşhir eden ve mevcut yönetimi her defasında uyaran Kamer Genç yine Nazımiyeli bir ananın yeniştirdiği yiğit ve cesur Cumhuriyet evladıdır.

Son günlerde Alman ve Amerikan bilim camiasınca paylaşılamayan bilim insanı (Mehmet)  Şahin Albayrak Nazımiyeli ananın evladıdır, cevheridir.  Daha niceleri vardır sıralamaya gerek görmüyoruz.

Sayın Valiye güvenlik görevlilerinden bu aşağılayıcı paylaşımı yapanları tespit edilerek haklarında gerekli işlemin yapılmasını talep ediyoruz.

   Kısa bir süre önce kutsalımız Düzgün Baba mekânına yapılan çirkin saldırıdan sonra aynı mekânın onurlu eli öpülecek kadınlarına yapılan çirkin saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.