Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, beraberinde Malatya Bölge Koordinatörü Metin Yediyıldız ve Tunceli Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman ile birlikte Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Tunceli TSO Başkanı Zeynel Açıkgöz, Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Coşku ve Ali Kaya ile Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Güntaş’la görüşen Arslan, Halk Bankası çalışmaları hakkında bilgiler vererek ildeki yatırımcı kurumlar hakkında bilgiler aldı.

Arslan’ın ziyaretinin genel müdür sıfatıyla gerçekleştirilen ilk ziyaret olduğuna dikkat çekerek, üyelerinin yaşadıkları sıkıntı hakkında bilgi veren Tunceli TSO Başkanı Zeynel Açıkgöz ise yatırımcıların desteklenmesi, ilde üretimin devam ettirebilmesi için işverenlere yönelik yeni düzenlemeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Görüşmeye katılan bazı işverenler de sıkıntılarını dile getirerek Arslan’dan destek beklediklerini belirtti.

Sorunları ilgiyle dinleyen Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan da Tunceli’ye pozitif ayrıcalık tanıyacaklarını, sorunları not aldıklarını ve en kısa sürede buraya özel bir çalışma yapacaklarını söyledi.

Görüşme sonrasında Aslan’a ziyaretinin anısına Munzur Çayı’nın yağlı boya tablosu hediye edildi.