Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hozat İlçe Başkanı Seyfi Geyik, yerel seçimlerde aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

İlçe başkanlığında düzenlenen ve partililerin katıldığı açıklamada konuşan Seyfi Geyik, “Bizler; ilçemizi ve sorunlarının neler olduğunu, bu sorunları aşmak için hayata geçirilmesi gereken projeleri ve bu projelere nasıl kaynak yaratılacağını çok iyi biliyoruz.

Bu bilinçle,  sizlerin de görüş ve desteklerini alarak, bugüne kadar yarattığımız bilgi, birikim ve tecrübeyi, Belediye Başkanı olarak daha da ileriye taşımak üzere, uzun yıllar gururla yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’nden adaylık başvurusu yapacağımı sizlerin nezdinde değerli Hozat halkına ve ilgili kamuoyuna bildirmek isterim.

Temel ilkemiz; demokratik, katılımcı ve eşitlikçi bir belediyecilik anlayışı ile halkın çıkarlarını her şeyin üzerinde görmek, buna uygun verimli politikalar oluşturmak, şeffaf ve hesap verebilir olmaktır.

Sorunları iyi tespit edip en iyi çözümü sizlerle birlikte ortaya koyup uygulayacağız. Hedeflerimiz net olacak.

Toplumcu belediyecilik anlayışıyla yeni kaynaklar yaratacağız.

Kooperatifçiliği her alanda geliştirecek, başta tarım, hayvancılık ve arıcılık olmak üzere ilçemizde üretimi ve istihdamı arttırmak için çalışacağız.

İlçemizi çocuklar, gençler ve kadınlar başta olmak üzere herkes için daha yaşanır bir yer haline getireceğiz” dedi.

Geyik, kendisine ilçe başkanlığı süresince destek verenlere de teşekkür etti.