Etkinliğe Vali Osman Kaymak, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Vali Yardımcısı Hasan Çiçek, Tunceli TSO Başkanı Yusuf Cengiz, FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop katıldı.

İl genelinde 30 iş insanının katılımlarıyla düzenlenen etkinliklerin amacı girişimcilerin günümüz iş piyasalarındaki rekabet koşullarını anlaması ve yeni rekabet koşullarına uygun biçimde işletmeleri için yeni iş modelleri ve yeni stratejiler geliştirmesi konusunda katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Bu amaçlar doğrultusunda rekabeti anlama, rekabet stratejisi geliştirme, iş modeli oluşturma, büyümeyi yönetme, yeni iş fırsatlarını değerlendirme ve aile işletmelerinde kurumsallaşma konuları üzerine çalışmalar gerçekleştiriliyor. İki hafta üst üste toplam dört gün sürecek olan programa Türkiye iş dünyasından çok önemli isimler katılım sağlamakta.

    Seminer sonrası katılımcılarla sohbet eden Vali Osman Kaymak, “Şahsım adına, katılmış olduğum ilk gün seansından oldukça istifade ettim. Bu denli kıymetli etkinliğe destek olup bugün bizlerle bir araya gelen TÜSİAD ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Orhan Turan Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Tecrübe paylaşımı hususunda, Orhan Bey gibi önemli konuşmacıların İlimiz iş dünyası için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Böylesi önemli bir etkinliğe vesile olan kurumlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunar, girişimci arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.