Yangının evde olmadıkları esnada çıkmış olmasının tek tesellileri olduğunu belirten Baba Serkan Nergiz, eşi ve 3 çocuğuyla babasının yanında kalmak zorunda kaldıklarını söyledi. Nergiz, “Evde sadece ben çalışıyorum. Aldığım ücretle evi ve eşyaları eski haline getirmem mümkün değil. Bu konuda yetkililerden ve duyarlı insanlardan destek bekliyorum” dedi.

Merkez Cumhuriyet Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi Önder Sitesi B Blok’ta bulunan bodrum kattaki kalorifer borularının kesimi esnasında borudan sıçrayan kıvılcım, Nergiz ailesinin yaşadığı eve sıçrayarak yangına sebep oldu.

Akşam saatlerinde çıkan yangında, evde olmadıkları için şans eseri kurtulan Nergiz ailesinin evi ve eşyaları kullanılamaz hale geldi.

Yangın çıktığı esnada işte olduğunu söyleyen Serkan Nergiz, “Eşim de o esnada 3 çocuğumla dışarıda olduğu için şans eseri onlara bir şey olmadı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen ev ve eşyalarımız kullanılamaz hale geldi. Şu an mecburen babamın yanında kalıyoruz. Ancak ay sonunda okullar açılacak. Çocukların okula gitmesi gerekecek. Evin tek çalışan bireyi benim. Benim de evi eski haline getirecek gücüm yok. Bu konuda ilgili yerlere başvuruda bulundum. Yetkililerden ve duyarlı insanlardan destek bekliyorum” dedi.