CHP Tunceli Gençlik Kolları tarafından Seyit Rıza Meydanı’na yerleştirilen 'Zam Duvar'ı kent sakinlerinin büyük ilgisini çekti. Vatandaşlar, duvarın bir bölümüne zamlı elektrik faturalarını asarken, diğer tarafa ekonomiye ilişkin tepkilerini dile getirdi. 
 ‘YOKSULLUĞA NEDEN OLANLARDAN HESAP SORACAĞIZ'
Eyleme CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik’ de katıldı. Zamların artık zulmün kendisi haline geldiğini vurgulayan başkan Çelik,”  Mutfaktaki yangın her geçen gün harlanıyor.  Sefasını sürmediğimiz ekonomik politikalarının cefasını çekmemizi istiyorlar. Saray rejimi, zamlar karşısında vatandaş ezilirken onlar şatafatlarından, lükslerinden zerre taviz vermiyor. Zamların cevabını da sandıkta vereceğiz. Ev ve dükkan kiralarının üstünde olan faturalar vatandaşımıza yoksulluğun dibinin dibini gösterdi.  Bu yoksulluğa neden olanlara da hesabını soracağız. Faturalar adeta bi ev sahibi, esnafın ise ortağı haline gelmiş. Kasaplar, manavlar ve marketler sinek avlıyor. Ürün satamiyor, vatandaşta alım gücü yok. Halkımız adeta yaşamaya çalışıyor. Bizler meydana kurduğumuz zam duvarına şikayetlerimizi ve yüksek gelen faturalarımız astık ” dedi.
‘ÇÖZÜM HEMEN SEÇİM’
Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik kolları “Gençlik Kollarımız ile birlikte ülkemizdeki zamlara dikkat çekmek amacıyla hazırladığımız Zam Duvarı’nda biz de vatandaşlarımızla birlikte tepkimizi dile getirerek “Zamları Geri Çek!” dedik. Esnaf da, çiftçi de, vatandaş da zamlardan mağdur! Elektrikten, doğalgaza; akaryakıttan, gıdaya hemen hemen her alanda uygulanan tüm zamlar derhal geri çekilmeli! Çözüm sandık, çözüm hemen seçim" diye konuştu.
İl Başkanı Çelik daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.