Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, Vali Yardımcısı Olgun Öner, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Atila Tamer, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yerlikaya ve Defterdar Ömer Faruk Önel’in da eşlik ettiği ziyarette Vali Osman Kaymak’ı Kaymakam Abdullah Seçkin Koçak, Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve İlçe protokolü karşıladı.

Ovacık Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak Vali Osman Kaymak’a İlçede yapılması planlanan Kamu Yerleşkesi Projesi hakkında makamında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Kaymakam Koçak, sunumda Alternatif Kamu Yerleşkesi Projesi alanı, proje dahilinde komando taburuna yapımı düşünülen binalar, Alternatif Kamu Yerleşkesi için Belediyeden alınacak yerler ve Belediye ile takas edilecek yerler hakkında Vali Osman Kaymak’a bilgi verdi.

Vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri ve kamu yararına uygun kamuya hizmet verilebilecek ortamın önemini vurgulayan Vali Osman Kaymak, kaymakamlık, belediye başta olmak üzere tüm kurumların koordineli çalışarak vatandaşa daha iyi hizmet olanağı sunması gerektiğinin altını çizdi.

Kaymakamlıktaki sunumun ardından proje dahilinde yer alan eski komando taburu alanını gezen Vali Osman Kaymak, Kaymakam Abdullah Seçkin Koçak’dan bilgi alarak alanda incelemelerde bulundu.

Belediyeyi de ziyaret eden Vali Kaymak, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Kaymak, hükümet konağını da ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.