Yazılı bir açıklama yapan Ovacık Belediye Ulaşspor Kulübü Başkanı Vedat Kekomehmetoğulları, “Ovacık Belediye Ulaşspor Kulübü, 2014-2015 futbol sezonunda Dersim İl Şampiyonu olup, Türkiye Bölgesel Amatör Liginde 140 takım arasına girerek, 2015-2016 sezonunda BAL da mücadele edecektir.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmek için manevi ve maddi olarak büyük desteğe ihtiyaç duyuyoruz. Sayın Valimizin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığı istişareler neticesinde Spor Kulübümüze 50 bin lira maddi destek sağlandı. Bu yardım gerçekleşmiş sayın valimiz bu yardımı bize vermişlerdir.

Ayrıca sayın valimiz Ovacık Belediye Ulaşspor Kulübü sporcularına 10 kişilik iş olanağı sağlamışlardır. Yaptıkları bu yardımların hayırlı bir şekilde katlanarak döneceğine inanıyoruz.

Bu zorlu lig mücadelesinde yanımızda olan Sayın Valimiz Osman Kaymak’a, Kaymakamımız Abdullah Seçkin Koçak’a, Belediye Başkanımız Fatih Maçoğlu’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara’ya, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yerlikaya’ya, İl Genel Meclis Üyesi Zeynel Örnek’e kurum amirlerine, Dersim ve Ovacık Halkına teşekkür ediyoruz.

Munzur’a dikilen bu fidana ilk can suyunu sayın valimiz vermiştir. Bu fidana tüm Dersim Halkının bir tas su dökeceğine inanıyoruz. Munzur’un yıldızlarının, Dersim’i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz” dedi.