İçişleri Bakanlığı’nın 26/01/2010 tarih ve 2010/6 sayılı genelgesiyle oluşturulan, Görevleri İçişleri Bakanlığının genelgesiyle belirtilmiş olan II. AB Uyum Danışma ve Yönlendirme kurulu (UDYK) toplantısı 02.06.2014 Pazartesi günü Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcısı Olgun Öner başkanlığında yapıldı.

    Toplantıya Vali Yardımcısı Olgun Öner, İl Sosyal Etüt Müdürü Mehmet Özşahin, UDYK Kurul üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

udyk_ic-001.jpg

    Toplantıda Vali Yardımcısı Olgun Öner, AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Yardımcısı Olgun Öner, AB Projelerinin daha aktif olarak hayata geçirilmesi hususunda kurum amirlerinin daha hassas ve etkin olarak konuya eğilmeleri gerektiğini, Valilik olarak gerekli desteğin verileceğini belirtti. Ardından Proje Uzmanları tarafından devam eden AB Hibe Programları hakkında bir sunum yapıldı. Sunum yapıldıktan sonra katılımcıların görüş ve önerilerini sunmalarının ardından toplantı sona erdi.