Tunceli Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda Vali Mehmet Ali Özkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Akın Zor, kaymakamlar, yatırımcı kurumların bölge ve il müdürleri, belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan ve yatırımların hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Mehmet Ali Özkan, “Sadece ülkemizde değil, dünyanın mücadelesini verdiği salgın süreci devam etmektedir. Bu süreçte bizler de salgın tedbirlerine de azami dikkat göstererek hem toplantılarımıza hem de hizmetlerimize en üst düzeyde devam ediyoruz. İlimizde bir kısım yatırımlarımız yeni başlamış, bir kısım yatırımlarımız devam etmekte bir kısım yatırımlarımızda bitti diyebileceğimiz aşamaya kadar gelmiş” dedi.

İlde dönem içerisinde 204 proje çalışması yapıldığını belirten Özkan, “Toplam proje tutarımız 3 milyar 211 milyon 864 bin 303 TL’dir. İnşallah kısa zamanda bu rakamlara ulaşmayı ve bu işleri biran evvel bitirmeyi Rabbim bizlere nasip etsin. Kurumlarımızın koordinasyon içinde başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın bakanlarımıza, bölge müdürlerimize, il müdürlerimize ve emeği geçen tüm görevlilerimize Tunceli'miz adına şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah hem toplantımız hem de yatırımlarımız ilimiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olur. Ayrıca hep beraber kutlayacağımız Kurban Bayramımız vesilesiyle de ilimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı, yatırımcı kurum temsilcilerinin çalışmalar hakkında bilgiler vermesi ve sunumların ardından sona erdi.