Sonel, mesajında şunları kaydetti: “Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2017 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2018 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

İlimiz adına güzel gelişmelerin yaşandığı önemli yatırımların ilk adımlarının atıldığı yıl olan 2017 yılı İlimiz ve Ülkemiz açısından da büyük yatırımların tamamlandığı bir yıl oldu.

2018 yılında, ilimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Tunceli`nin her yönüyle bir marka kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda,  tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile İlimizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması,  en büyük gücümüzdür.  Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, Tüm Tunceli halkının ve her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın yeni yılını kutlar,  sevgi ve saygılarımı sunarım.”