Müzik dünyasının yeni yıldızı olmaya aday Eren Polat, “Yasam Değişti" isimli bomba bir albümle pop dünyasına sürpriz bir giriş için gün sayıyor. 

Sesi, yorumuyla İstanbul ve Ankara’nın çeşitli mekân ve organizasyonlarında sahne almasıyla birlikte, ulusal ve yerel radyo televizyon programlarının konuğu olan Eren Polat, Kasım ayında çıkacak olan “Yasam Değişti" albümüyle tüm müzik severlere sesini duyurmaya hazırlanıyor.

Müzik sektörüne profesyonel anlamda 2009 yılında giriş yapan Eren Polat, çıkartacağı bomba albümle birlikte yasam değişti şarkısının klip çekimlerini de tamamladı.

İşte…!  Sesi, gitarı, tarzı ve enerjisi derken, tepeden tırnağa bir şarkı adamı olan Eren Polat, kendisini ve albüm detaylarını anlatırken, başarıya inanarak bu işi yaptığını ve albümün kendisi ve müzik severler için bir dönüm noktası olacağını belirtiyor.

Çocukluğundan beri ailesinin de desteğiyle müzikle ilgilendiğini belirten Eren Polat, “ özellikle Annemin bana aldığı ilk gitarı hiç unutamıyorum. O gitar benim hayatımın bir dönüm noktası olmuştu. Müzik tamamen benim hayatım diyebilirim aslında… Yıllardır sürdürdüğüm amatör müzik çalışmalarım sahne hayatım sürekli kurduğum büyük hayallerimin peşinde koşmamın verimi çıkaracağım albüm olacak.

Her insan yaptığı işte en iyi olmak ister. Albüm için şarkı bulmam benim için hiç zor olmadı.  Uzun zamandır kendi Söz ve bestelerimi yazmaktaydım. Tek yapmam gereken eski defterlerimi karıştırmak ve şarkı seçmek oldu. Albüm de birbirinden değerli sanatçılarla çalıştım. Cüneyt Yalmaz aranjörlüğünde şarkılarımı tamamladım. Şarkımın Mix Masteringleri Candar Köker tarafından yapıldı. Yasam değişti isimli şarkımızın klip çekimlerini tamamladık. 

 kendi yaşamış olduğum bir anıdan yola çıkılarak senaryosu tasarlanmış Klibimiz Buğra Karaçam yönetmenliğinde usta bir kadroyla çekildi. Çekimlerde Ankara’nın en iyi mekânları kullanılırken, kendi arkadaş çevremden oluşan bir grupla oynadığımız eğlenceli bir klip oldu. Bu heyecanı arkadaşlarımla birlikte yaşamak benim için motive edici güzel bir deneyim oldu.

Beni yalnız bırakmayan tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca; varlıklarını her an yanımda hissettiğim Yaşar Kekeva, Kıvanç Bilbay, Ahmet Fatih Yorgancı, Kenan Alper Aygörmez e teşekkürü borç bilirim" dedi.

2009 yılında TRT Türk Halk Müziği Gençlik Korosuna giren Eren Polat, aynı yıl memleketi Çemişgezek’te Düzenlenen “Kulağım Sende” isimli ses yarışmasında hemşehrileriyle bir araya gelip birinci olduğu yıllara giderek, “Tam bir memleket sevdalısıyım. Memleketim Çemişgezek’e özel bir düşkünlüğüm ve hassasiyetim var. Çocukluğumun en güzel yıllarını Çemişgezek’te yaşadım. Bana oradaki  insanların yakınlığını, sıcaklığını, samimiyetini, o saf temiz duygularını başka kimseler yaşatamadı. En kısa zamanda doğup büyüdüğüm topraklarda hemşehrilerimle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Eğitimde alanında ülke genelinde yıllardır gösterdiği başarıyla bizlere büyük gurur yaşatan ilçemin öğrenci ve eğitim kadrolarına özel bir konser inşallah bana nasip olur" ifadelerine yer verdi.

RÖP:SEZAİ AKIN