Munzur Üniversitesi’nde, öğrenciler Rektörlüğün desteğiyle anlamlı bir çalışmaya imza attı. “1. Benim Üniversitem, Benim Kampüsüm” organizasyonuyla kampüsün genel temizliğini yapan üniversite öğrencilerine balık ekmek ikramı yapıldı.

temizlik_ic-002.jpgÖğrenci Konseyi iş birliğiyle üniversite kampüsünde akademik ve idari personelle birlikte temizlik yapan öğrenciler, daha sonra da kendileri için hazırlanan balık ekmek ikramından tattılar.  Organizasyona Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Ahmet Zülfü Türkoğlu, Genel Sekreter Sedat Ayden, Üniversite Özel Kalem Müdürü Kayahan Topal,  Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Ekinci ile üniversite öğrencileri katılırken, Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek, organizasyona katılan öğrencilerle vakit geçirip sohbet ederken, etkinlik nedeniyle de öğrenciler kendisine teşekkür etti.

Üniversite kampüsünün Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki en güzel kampüslerden biri olduğunu ifade eden Rektör Ubeyde İpek, “Yapılacak olan yeni etaplar ve peyzaj çalışmaları ile bu güzelliğin daha da artacağını belirterek, “Bu organizasyonu bu yıl ilk kez yaptıklarını ve bunu gelecek yıllarda da geleneksel olarak devam ettireceklerini” söyledi.

Prof. Dr. Ubeyde İpek açıklamasının son kısmında ise  “1. Benim Üniversitem, Benim Kampüsüm”  etkinliğine katılım gösteren tüm öğrenciler ve üniversite çalışanlar da teşekkür ederken, etkinliğin son bölümünde ise öğrenciler canlı müzik eşliğinde halaylar çekerek, eğlenceli dakikalar yaşadılar.