Pandemi sürecinin üretime etkisine değinen Özer, “Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de üretimin büyük ölçüde kesintiye uğradığı, durma olmasa da kayda değer bir daralmanın yaşandığı Pandemi sürecinde Munzur Su olarak büyük bir özveriyle üretime devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Yaşanan olumsuzluklara rağmen bu süreçte mevcut istihdamlarına ilave olarak 12 kişiye daha işbaşı yaptırıldığını belirten Özer, pandemi sürecinin getirdiği risklere yönelik iş sağlığı ve güvenliği konusunda da gerekli önlemlerin alındığını kaydetti.

Personel sağlığının korunmasının temel amaçları olduğunun altını çizen Özer, “Bu kapsamda işyerine girişte 8ea94813-307c-4251-a50e-f20c213a74ed.jpgçalışanların ateşleri ölçülmektedir. Görevliler dışında hiç kimsenin tesise girişine izin verilmemektedir. Yemek saatlerinde oluşacak kalabalığı önlemek üzere iki farklı saatte yemek uygulamasına geçilmesinin yanında yemeklerde tek kullanımlık malzemeler kullanılmaya başlanmıştır. Fiziki mesafe düşünülerek servis sayısı arttırılmış, kronik rahatsızlığı bulunan personele idari izin verilmiştir. Merkez büromuzda esnek çalışma sistemine geçilmiş, işyerimiz sürekli dezenfekte edilerek kişisel hijyen için gerekli tüm tedbirler alınmaktadır” dedi.

“Munzur Su” olarak toplumsal sorumluluğa önem verdiklerini kaydeden Feyzi Özer, “Büyük bir özveriyle görev yapan devlet hastanesi çalışanlarının yine yatan hastaların, Ovacık’ta ikamet eden yaşlılarımızın, kayıp olan vatandaşları arama kurtarma çalışmalarını yürüten ekiplerin günlük su ihtiyaçları şirketimiz tarafından karşılanmaktadır” diye konuştu.

Munzur Tarım ve Sanayi Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Özer, sözlerini başta sağlık emekçileri olmak üzere tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak noktaladı.