Programa Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Rektör Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul ve veliler katıldı.

Programda Erenerli minikler Türkiyem gösterisi ve Aşuk Maşuk gösterisi ile izleyenlerden büyük alkış aldı. Ardından minikler mezuniyet belgelerini aldı. Bu eğitim ve öğretim yılında mezun olan 8.sınıf öğrencileri mezuniyet plaketlerini ailelerinin elinden aldılar.

munzur_koleji_ic1.jpg

Kurumları tanıtıcı barkavizyon programa katılanlar tarafından ilgiyle izlendi. Okul Müzik öğretmeni Coşkun Öz tarafından yapılan müzik sunumu ile eğlenmeyi de ihmal etmediler.

Törende 2009–2010 eğitim ve öğretim yılında ulusal ve uluslar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül töreni yapıldı.

e-dream proje yarışmasında Türkiye Şampiyonu olan Emrah Yavuz, Bu benim eserim proje yarışmasında Türkiye 2.si olan Furkan Yıldız ödülünü Vali Mustafa Taşkesen’den aldı.

munzur_koleji_ic2.jpg

Monami Resim yarışmasında Türkiye 2.si olan öğrenci Kemal Keskin, E-biko’da Dünya 4.sü olan öğrenci Işıl Çolağ ve Çağla Gültekin’e ödülü Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ tarafından verildi.

Munzur Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin 2009-2010 Eğitim ve öğretim yılında Bu benim eserim proje yarışmasında Malatya bölge finalinde Bölge 1.si ,bölge 2.si,bölge 3.sü olan öğrencilere ödülleri Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul tarafından verildi.

Mafetya’da  (Matematik Fen Olimpiyatları) Jüri Özel Ödülü alan Rana Demir’e ödülü Ticaret ve sanayi odası başkanı Yusuf Cengiz tarafından verildi.

Program mezun olan öğrencilerin sahneye çıkmaları ve son veda şarkısını söylemelerinin ardından son buldu.