Karate Milli Takım Bölge Seçmelerinde dört sporcunun kilolarında birinci olduğunu ve Erzurum’da yapılacak Yıldızlar Yaz Kampına katılmaya hak kazandığını bildirdi.

 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Karate Federasyonun 2010 yılı faaliyet programında yer alan Karate Milli Takım Bölge Seçmelerinin 4 Temmuz 2010 tarihinde Şanlıurfa’da yapıldığını belirtti.

 

Bölge Seçmelerine Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate takımının beş sporcu bir antrenör ve bir idareci ile katıldığını ifade eden Arısoy, “Bölge seçmelerine katılan beş sporcumuzdan dördü kilolarında birinci olarak Erzurum ilinde yapılacak olan Yıldızlar Yaz Gelişim kampına katılmaya hak kazandı” dedi.

 

Arısoy, 12-19 Temmuz 2010 tarihlerinde bayanlar kategorisinde 40 kiloda Olida Kal, 50 kiloda Runida Sitoci, 16-23 Temmuz 2010 tarihlerinde ise erkekler kategorisinde artı 55 kiloda Uğur Kılınç ve 50 kiloda Berçiyan Ölmez’in Erzurum’da yapılacak olan Yıldızlar Yaz Gelişim Kampında Tunceli’yi temsil edeceklerini kaydetti.