Elazığ Akgün Otel’de gerçekleştirilen programa Ajans Genel Sekreteri Fethi Altınyuva, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şen, Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Özdemir,  Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Varol ve Öğretim Görevlisi Murat Karabatak,  Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nazir Dumanlı, Prof. Dr. Metin Bayraktar ve Prof. Dr. Cahit Kalkan, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Ünlü ve Ajans uzmanları katıldı.

Ajans Genel Sekreteri Fethi Altınyuva’nın ajans yapısıyla ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından toplantının amacına değindi.

 

firat_ic1.jpg

 

Altınyuva, “DAP o dönem için hazırlanmış çok önemli bir çalışmaydı, bu bağlamda Ajans olarak Bölge Planını hazırlama kapsamında siz değerli hocalarımızın bilgileri ve fikirlerini önemsiyoruz ve katkılarınızı bekliyoruz” dedi.

 

firat_ic2.jpg

 

 F.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr Bülent Şen, DAP hazırlık çalışmalarında yoğun emeklerin olduğunu belirtti. O dönemde Su Ürünleri Sektör Başkanı olarak görev aldığını ifade eden Şen: “Fiili olarak görev aldığımız bir projenin bu şekilde yeniden işe yaradığını görmek bizleri gerçekten mutlu etti. Bölge Planı çalışmaları kapsamında biz öğretim üyeleri Fırat Kalkınma Ajansına her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Konuşmaların ardından program karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.