Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz ve Eşi Nilay Yılmaz ile emniyet personelinin ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe katılacak yaşlılar tek tek evlerinden alındı. Grand Şaroğlu Hotel’e getirilen yaşlılar restaurant girişinde karanfil verilerek karşılandı.

Yemeğe ev sahipliği yapan Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz ve Eşi Nilay Yılmaz yemeğe katılanlarla ilgilenerek sohbet etti.

emniyet_ic.20121019195150.jpg

Yemekte basın mensuplarına bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, yaşlılara sahip çıkmanın önemine değinerek, “Bizim kültürümüzde yaşlılara sahip çıkmak var. Yaklaşık bir hafta kadar önce Hıdır isminde bir amcamız ziyaretime gelmişti. Kendisi kaybettiğim rahmetli babama çok benziyordu. O ziyarette Hıdır Amca’yı misafir etmeyi düşündüm. Böyle düşünürken bu fikir büyüdü ve şu anda bu yemekte bulunan ağabilerimizi ablalarımızı da kapsayacak şekle dönüştü. Bugün çok bahtiyar olduğum bir gün. Sağolsun personelimiz de ağabilerimizi, ablalarımızı evlerinden aldılar. Bunlar bizim ulu çınarlarımız. Çocukluğumuzda bizlere kol kanat gerdiler. Şimdi de bizim onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Bu yemeğe teşrif eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

emniyet_ic1.20121019195202.jpg

Yemeğe katılan yaşlı vatandaşlar da duyarlılığından ötürü Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, eşi ve emniyet personeline teşekkür ettiler.

“Bastonunuz olmak istiyoruz” sloganıyla düzenlenen yemekte yaşlılara baston ve çeşitli hediyeler verildi.

emniyet_ic2.20121019195212.jpg