Okullar açılmadan sayfamda bireysel bir kampanya başlatmıştım. "Eğitime sen de destek ol" adıyla yaptığım kampanya karşılığını buldu. Gerek yurtiçinden gerekse de dışarıdan kampanyaya destek geldi.

Gönüllü kişi ve kurumların sayesinde elimize ulaştırılan, temin edilen tamamı yeni müfredata uygun sınavlara hazırlık egitime-destek-sunanlara-yurekten-tesekkurler-(3).jpgkitap ve dergiler ile okuma kitapları ilimizde okuyan başta 8.sınıflar ve 12. sınıflar olmak üzere, çeşitli kademelerde okuyan öğrencilerimize ve Dersim Spor Akademi’de başarılı öğrencilere verilmek üzere yetkililere teslim edildi. Bir kısmı da elden dağıtıldı. Elde edilen kaynakların başarılı, çalışabilecek ve özellikle kaynak almada zorlanan öğrencilere ulaştırılması için itina gösterildi.

Diliyoruz ki bir nebze de olsa öğrencilerimizin eğitimine faydamız olmuştur. Sevgili öğrencilerimize daha iyi bir şekilde hazırlanarak eğitimde bugüne kadar elde edilen başarıyı devam ettirmelerini diliyoruz. Başarılar diliyoruz. Elbette her okula ve her öğrenciye ulaşmak mümkün olmadı fakat ilk etapta en az 5 okulumuza ve toplam da en az 200 öğrencimize gönüllülerimizin gönderdiği yada buradan temin edilen kaynak kitaplar ulaştırıldı. Devamı geldikçe daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu nedenle kampanyanın önü açık. Gönderildikçe ulaştırmaya devam edeceğiz. .

Bu kampanyaya destek sunan başta Ayten Mutlu hanımefendi ve arkadaşlarına, Erdal Ağaçdalı ve SEV yayıncılık, Deste Kitap Dağıtım olmak üzere Kayseri'den Aysel Döner ve arkadaşına, İstanbul'dan Betül Sevin hanımefendiye Dersimli çocuklarımızın eğitimine sundukları bu anlamlı destekten dolayı binlerce teşekkür.

Haydar ÇETİNKAYA