Taraftar grupları Dersimspor - Çatalcaspor maçı ile ilgili sayfalarında paylaşımlar yaparak İstanbul ve çevre illerdeki tüm Dersim’lilere çağrıda bulunarak maça gelerek takıma destek vermelerini istendi.

DERSİMSPOR DİRENİŞ TARAFTAR GRUBU SAYFASINDA PAYLAŞTIĞI BİLDİRİDE,

Gün Birlik, Beraberlik ve Takımımıza Destek Günüdür.

Yeşil Bursa Maçıyla Beraber Çıkışa Geçeceğine İnandığımız Takımımızın, Bu Hafta Pazar Günü İstanbul-Çatalca'da Yapacağı Maçta Her Zaman Olduğu Gibi Yalnız Bırakmıyoruz.

Dersimspor Direniş Grubu Olarak Bu Kritik Maçta Maltepe, Okmeydanı ve Bağcılar'dan Otobüsler Kalkacaktır.

DERSİMSPOR  “ HAYKIRIŞ “ TARAFTAR GRUBU SAYFASINDA PAYLAŞTIĞI BİLDİRİDE,

Haydi, kolkola omuz, omuza İstanbul’daki bu Son maça Gidiyoruz. Dersim sporumuzu Dersim’i yalnız bırakmayalım, dağıtalım bu kara bulutları, bir galibiyetle kapatalım ligin ilk devresini ve Dersim ismini hak ettiğimiz yerde yukarlarda görelim, sen yoksan bir kişi eksiğiz Unutma.

Şeklindeki paylaşımlarla tüm Dersim’lileri kritik önem taşıyan bu maça davet ederek İstanbul Çatalca’da yapılacak,  Dersimspor – Çatalcaspor maçına gelmeleri istendi.

Ayrıca taraftar grupları Dersimspor ile ilgili görsel müzikli videolar yapıp; sayfalarında paylaşarak İstanbul ve yakın illerdeki tüm Dersim’lileri “el, ele. Kol, kola “ diyerek maça davet ettiler.

Taraftar grupları, İstanbul’un 4 ayrı noktası olan Sarıgazi, Maltepe, Okmeydanı ve Bağcılar’dan taraftarları ücretsiz olarak Çatalca’ya taşıyacaktır.

HAYDİİİİ DERSİM’LİLER, HAYDİİİİ PAZAR GÜNÜ EL, ELE - KOL, KOLA HEP BİRLİKTE                         

DERSİMSPOR – ÇATALCA MAÇINA

KENAN KANDİL