Belediye Başkanı Edibe Şahin, BDP İl Başkanı Şerafettin Halis, EMEP İl Başkanı Mustafa Taşkale, ESP İl Başkanı Ekber Kaya, DHF’yi temsilen Uğur Yeşiltepe’nin de bulunduğu sivil toplum örgütü temsilcileri Cem evi yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Cem evi dedesi Ali Ekber Yurt söz konusu ziyaretin kendilerini oldukça memnun ettiğini, her etkinlikte gözlerinin yerel kurum temsilcilerini aradığını belirterek, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Ziyarette Belediye Başkanı Edibe Şahin ve sivil toplum örgütü temsilcileri, son zamanlarda toplumdan doğru gelen eleştiri ve rahatsızlıkları ifade ederek; Bu konuda Cem evi yönetiminin ve işleyişinin Dersim inancı ve değerlerini güçlü bir biçimde sahiplenerek yürütecekleri her türlü çalışmada maddi ve manevi desteğe hazır olduklarını belirttiler.

Bu güne kadar bazı eksiklikler yaşandığını fakat bundan sonraki süreçte daha yakın bir diyalog sürecini başlatmak istediklerini belirten sivil toplum örgütü temsilcileri yakın süreçte tekrar bir araya geleceklerini belirterek Cem evinden ayrıldılar.