Adalet ve Kalkınma Partisi Tunceli İl Başkanlığı Çevre Dostu Seçim Kampanyası kapsamında WhatsApp hattı kurdu. İl Başkanı Fatih Tek, “kurulan WhatsApp hattı üzerinden hem halkımızın talep ve önerilerini alacağız hem de bilboard, afiş, el ilanı çalışmalarını dijital ortamdan seçmenimize ulaştıracağız” dedi.

Seçim kampanyası sürecinin uzun yıllardır görsellik ve ses üzerine yoğunlaştığına işaret eden Tek, bunun şehirlerde rahatsızlığa sebep olduğunu söyledi.

Tek, “Kentimiz çevre konusunda çok duyarlı. O yüzden çevre dostu seçim kampanyasına yönelik bir araya geldik. Basın ve Halka İlişkiler ekibimiz WhatsApp hattı oluşturarak kampanyayı bir adım öteye taşıdı. Bu hat üzerinden hem vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri alacağız hem de seçmene parti çalışmalarımızı bu hat üzerinden ulaştıracağız” diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tunceli İl Başkanlığı 0535 7470062 nolu WhatsApp hattı üzerinden çalışmaya başlarken 65 yaş üstü seçmen içinde özel bir ekip oluşturdu. Oluşturulan özel ekip kapı kapı dolaşarak tablet üzerinden hazırlanan video ile seçmene ulaşarak çevre dostu seçim kampanyasını sürdürecek.