Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mardin ziyaretinde toplu açılış törenleri gerçekleştirildi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yaptırılan 6 aile danışma merkezinin açılışı da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.

Tunceli’deki açılışa Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Kasun, Vali Yardımcıları Ali Güldoğan, Eşref Yonsuz, Rektör Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Tunceli’ye canlı yayınla bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merkezin ile hayırlı olmasını temenni etti. Aile Danışma Merkezi’nin açılışı Başbakanın bağlantısı esnasında Vali Hakan Yusuf Güner ve katılımcılar tarafından gerçekleştirildi.

Merkeze ilişkin bilgi veren Vali Hakan Yusuf Güner, “Merkezimiz, genç kızlarımızın, kadınlarımızın çeşitli kurslara katılacağı, zaman geçireceği, meslek öğreneceği ve her türlü konuda destek alacakları bir merkez olacak. Merkezimizi kadınlara teslim ediyoruz. İnşallah, iyi ve güzel işlere vesile olacak” dedi.

Açılışın ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.