MALATYA (AA) - Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Baruş, mesajında, tazelenmiş umutlarla yeni bir yıla adım atarken aileye, millete ve ülkeye karşı olan mesuliyetleri unutmadan, geleceği daha iyi bir hale getirmek için azimle ve sabırla mücadele etmeyi bırakmamak gerektiğini belirtti.

Baruş, şunları kaydetti:

"Yeni yılın asırlardır bizleri bir arada tutan kadim bağlarımızı güçlendirmesi, kardeşlik ve dostluk hislerimizi kuvvetlendirmesi, umutlarımızın gerçekleşmesi için azim ve gayretimizi artırması, başta cennet vatanımız Türkiye'miz olmak üzere aynı coğrafyada yaşadığımız insanlara ve bütün dünyaya huzur, istikrar ve barış getirmesi en büyük temennimdir. 2022 yılının hemşerilerimiz, aziz milletimiz ve tüm insanlık için huzur, sağlık ve mutluluk getiren bir yıl olmasını temenni ediyorum."

Gürkan ise 2022'nin salgının sona erdiği bir yıl olmasını, ülkede ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni etti.

Gürkan, yeni yılın bütün insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diledi.