ERZURUM (AA) - Erzurum'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezi gönüllüleri ile Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesinde eğitim gören gönüllü öğrenciler, kırsal mahallede eğitim gören öğrencilere saç ve güzellik bakımı yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Yakutiye Gençlik Merkezi, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesinde eğitim gören gönüllü öğrenciler, Çat ilçesine bağlı Başköy Mahallesi’ndeki kız öğrencilere saç ve güzellik bakımı, erkek öğrencilere de saç tıraşı yaptı.

Köy okulundaki çocuklara kişisel bakımın yanı sıra kırtasiye yardımı ile çeşitli hediyelerin de verildiği etkinlikte, gönüllü gençler palyaço gösterileri, okçuluk, halat çekme ve yumurta yarışı gibi geleneksel oyunlarla da eğlendi.

Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz da etkinlikte emeği geçene tüm gönüllülere teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devam edeceğini aktardı.

Saç bakımı yapılan öğrencilerden Esra Zeynep Yusufgil ise televizyonlardan gördüğü saç bakımının kendisine de yapıldığını anlatarak, emeği geçenlere teşekkür etti.