MALATYA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Veli Ağbaba, mesajında Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu, bayramın Türkiye'ye güzellikler getirmesini belirterek, sevgi, saygı, barış ve kardeşlik dilekleriyle birlik ve beraberliğin simgesi Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Ağbaba, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını, terör örgütlerine karşı mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerini, koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını andı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise mesajında, Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Bayramların kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamının yeniden ve daha güçlü bir şekilde tesis edildiği en güzel günler olduğunu aktaran Fendoğlu, bayramların kırgınlıkların, dargınlıkların unutularak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yeniden güç kazandığı çok özel günler olduğunu kaydetti.

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan da mesajında, Ramazan Bayramı'nın tüm dünyada barış ve huzura vesile olmasını diledi.

Bayramların, aynı inanç, tarih ve kültürle birbirine bağlı toplulukların müşterek sevinç ve mutluluk günleri olduğuna değinen Özcan, "Gönüller arasında sarsılmaz dostluk ve kardeşlik bağları kuran, bizi biz yapan en büyük değerlerimiz olan bayramlarımız yardımlaşma ve dayanışma duygularının da pekiştiği müstesna zaman dilimleridir." ifadelerini kullandı.