Kamplara katılan gençlerin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanmakta ve gençlerden her hangi bir ücret alınmamaktadır.
                Gençlik kampları 12 – 15 yaş grupları için "Ücretsiz Deniz Kampları" 16 – 22 Yaş grupları için "Ücretsiz Doğa Kampları" adı altında
düzenlenmektedir.

DENİZ KAMPLARI:

Aydın, Hatay, Mersin ve Samsunda düzenlenecek deniz kampları; Türkiye’nin her yerinden bir araya gelen 12-15 yaş aralığındaki gençleri ağırlayacak. Gençlerimiz kamp dönemi boyunca katılacakları sosyal, kültürel ve sportif aktiviteler:

Badminton            

Halk Oyunları

Masa Tenisi         

 El Sanatları

Futbol                  

 Sokak Oyunları

Basketbol            

 Aqua Park          

Deniz Aktiviteleri

Yat Gezisi             

 Kitap Okuma

Tiyatro                 

 Gece Etkinlikleri

Müzik                     

 Sosyal ve Kültürel Geziler

 

DOĞA KAMPLARI:

Antalya, Bolu, Kastamonu, Kırşehir, Manisa, Osmaniye, Samsun, Trabzon ve Van da düzenlenecek 16-22 yaş aralığındaki gençlere hitap edecek doğa kampları; eşsiz güzelliklere, kıymetli dostluklara ve büyük heyecanlara sahne olacak. Gençlerimiz kamp dönemi boyunca katılacakları sosyal, kültürel ve sportif aktiviteler:

Rafting

Mini Golf

At biniciliği

Yüksek İp aktivitesi

Okçuluk

Kano

Dağ Bisikleti

Tırmanma Duvarı

Paintball

NOT:Kampa katılacak gençler kişisel giysileri(Şapka,Eşofman,Gözlük,Şort,Mayo,Terlik,Güneş Kremi vb)ile temizlik malzemelerini beraberinde getireceklerdir.Ayrıntılı bilgi için; www.genclikkamplari.gov.tr adresinden veya TUNCELİ YUNUS EMRE GENÇLİK MERKEZİNDEN başvuru yapabilirler.