Konya Vergi Dairesi Başkanlığı’nda müdür yardımcılığı yaparken Tunceli’ye Vergi Dairesi Müdürü olarak atanan İlhan Yılmaz, makamında müdür yardımcıları Cahit Barış ve Hüseyin Keser ile basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Yılmaz yaptığı açıklamada, “Gelir İdaresi Başkanlığımızın benimsediği mükellef odaklı, kaliteli ve eksiksiz hizmet sunma anlayışı içerisinde, mükellefi müşteri gibi algılayan, mükellef hakları bildirgesini benimsemiş, çözüm odaklı yaklaşımlar göstermek amacındayız. Bütün mükelleflerimize dairemiz iş ve işlemleri üzerine yaşanmış sorunların çözümü açısından kapılarımız sonuna kadar açıktır. Bu düşünce ile yapacağımız çalışmalarda mükelleflerimize her türlü yardım ve kolaylığı sağlayacağız”  dedi.

Bütün mükellefleri vergi dairesine kahve içmeye davet eden Yılmaz, “Ayrıca hali hazırda vergi dairemize borcu bulunan bütün mükelleflerimizi çözüm açısından karşılıklı neler yapabileceğimize ilişkin en iyi şekilde karşılanmak üzere dairemize kahve içmeye davet ediyor, çözüm için maksimum gayret içinde olacağımızın da sözünü veriyoruz” diye konuştu.

 İLHAN YILMAZ KİMDİR?

İlhan Yılmaz, 1973 Nevşehir Hacıbektaş doğumludur. 16 yıllık hizmeti çerçevesinde Gelir İdaresi Başkanlığı’nın çeşitli birimlerinde gelir uzmanı ve müdür yardımcılığı kadrolarında çalıştı. Son olarak Konya Vergi Dairesi Başkanlığı’nda Müdür Yardımcılığı ve Tahsilat Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.