Vali Hakan Yusuf Güner burada yaptığı toplantılarda ilçenin sorunlarını değerlendirdi. İlk olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret eden Vali Hakan Yusuf Güner, Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna ile görüştü.

Vali Güner başkanlığında Çemişgezek Kaymakamlığında düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz, Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna, İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Recep Efe Demirçin, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Özaydın katıldı.

vali_ic.20121228195500.jpg

Vali Hakan Yusuf Güner, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını ele aldı. Tüm kamu imkanlarının vatandaşa hizmet vermek için var olduğunu, hizmetlerin sunulmasında hakkaniyet ölçüleri ile hukuk içinde çalışmaların yürütüldüğünü, birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde geçimlerini sağlamaları için devlet imkanlarını istişare içinde hizmet olarak sunma gayretinde olduklarını belirtti.

vali_ic1.20121228195509.jpg

Kaymakamlık ziyareti sonrası Çemişgezek Adliyesini ziyaret eden Vali Hakan Yusuf Güner, Çemişgezek Cumhuriyet Savcısı Ebru Kavas, Savcı Alparslan Türkmen ve Hakim Çimen Atacan Tuna ile görüştü.

Vali Hakan Yusuf Güner Çemişgezek İlçesine Düzenlediği Ziyaret Programı Dâhilinde Çemişgezek Belediyesini Ziyaret Etti.

 Vali Hakan Yusuf Güner, ziyaretinde Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ile görüşerek belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Görüşmede Vali Güner’e, Başkan Yıldız tarafından ilçenin sosyal, ekonomik, kültürel ve tarihi durumu hakkında bilgi verildi. Genel bir durum değerlendirmesi yapan Vali Güner Belediye başkanı ile görüş alışverişinde bulunarak vatandaşların daha iyi hizmetlerden faydalanması için gerekenin yapılacağını Valilik ve Belediye olarak herkesin üzerine düşen görevleri yerine getireceğini belirtti.

vali_ic2.20121228195522.jpg

Belediye Başkanı Yıldız, Vali Güner'in ziyaretinden duyduklarını memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin kendileri için onur verici olduğunu söyledi.

Çemişgezek Belediye Başkanlığını ziyaretinden sonra, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz ile beraber Çemişgezek İlçe Emniyet Amirliğinde incelemelerde bulunan Vali Güner’e İlçe Emniyet Amiri Abdullah Özaydın tarafından bilgi sunuldu.

İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli personel ile bir süre sohbet eden Vali Güner, daha sonra Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna ve Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ile beraber Cemevi Yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek bilgi aldı.

 

Esnaf Ziyareti ve Vatandaşlarla sohbet

 

Vali Hakan Yusuf Güner, Çemişgezek İlçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunup, meydan kahvesinde vatandaşlarla çay içip, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Son olarak İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret eden Vali Hakan Yusuf Güner,  İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş ile birlikte, Jandarma İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Recep Efe Demirçin ile görüşerek ilçe hakkında bilgi adı.

vali_ic3.jpg 

    İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde vatani görevini yapan askerle de sohbet eden Vali Güner bir takım incelemelerde bulunarak, ziyaret defterini imzaladı.