6 ay önce Vali ve Belediye Başkan Vekili olarak atanan Tuncay Sonel, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara’yla birlikte Ovacık ilçesini ziyaret etti. İlk önce Kaymakamlığa giden Vali Sonel, Kaymakam Selim Çomaklı’dan ilçenin genel durumu ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Vali Sonel daha sonra adliye, belediye, İlçe Emniyet Amirliğine geçerek çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldıktan sonra esnaf ziyareti yaptı.

Esnaf ziyareti sırasında bir fırına girip ekmek satın alan Vali Sonel, aldığı ekmeği yemeyi de ihmal etmedi. Daha sonra başka bir esnaftan muz alan Vali Sonel, sokakta gezerek tek tek muzları çocuklarla vatandaşlara dağıttı. İlçede karşılaştığı pamuk şekercinin, tüm şekerlerini de satın alan Vali Sonel, çocuklara dağıtarak mutluluklarına ortak oldu.

Engelli çocukları bulunan ailelerin evine gidip, sıkıntılarını dinleyen Vali Sonel, İlçe Jandarma Komando Tabur Komutanlığında mehmetçiklerle bir araya geldi.

Okullar ile ilçeye büyük katkısı olan Ovacık Kayak Merkezine de giden Vali Sonel, öğrenci ve gençlerle sohbet ederek sıkıntılarını sordu.

İlçe ziyaretlerine devam edip, vatandaşın sorun, öneri ve taleplerini yerinde dinleyeceklerini belirten Vali Sonel, "Her yere gideceğiz. İnsanımızla kucaklaşacağız ve onlara hak ettikleri kaliteli hizmeti sunacağız, devletimizin şefkatini ve sıcaklığını yöre insanımıza göstereceğiz" dedi.