Vali Özkan mesajında şunları kaydetti: “Değerli Tuncelili Hemşehrilerim,
Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının;  ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı yıl olması hepimizin dileğidir.  
Diğer yandan, Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran koronavirüs salgınına karşı ilimiz ve ülkemiz genelinde mücadele tüm alanlarda başarıyla sürdürülmektedir. Bu süreçte; vatandaşlarımızdan alınan tedbirlere uyulmasını, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesini önemle rica ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılla birlikte tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınının son bulmasını; ülkemize, milletimize ve insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar temenni ediyorum. 
Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Tuncelili hemşerilerimin, şehit yakınları ve gazilerimizin, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor; şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Tuncelili hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”