Tunceli Valisi Osman Kaymak, Valiliğin desteğiyle Munzur Üniversitesine Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı tarafından yapılmaya başlanan yeni spor tesisleri ve yakın zaman içerisinde üniversite kampüsü içerisinde açılacak olan üniversite sosyal tesislerini ziyaret etti.

İlk olarak spor tesislerini gezen ve Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek’den bilgiler alan Vali Kaymak daha sonra ise Üniversite Sosyal tesisine geçti.

vali-u_ic.jpgMunzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek burada yaptığı değerlendirme de “Spor tesislerimizin üniversitemize kazandırılmasında Sayın Valimizin çok büyük destekleri oldu bir kez daha kendisine teşekkür etmek istiyorum, inşallah spor tesislerimiz en geç Şubat ayına kadar tamamlanacak” dedi.

Üniversite Rektörlük konutu olarak planlanan ve yeni kampüs içerisinde tamamlanan fiziki mekânı, sosyal tesise dönüştürdüklerini kaydeden Prof. Dr. Ubeyde İpek “Bu mekânı sadece üniversitenin akademik ve idari personelinin değil, şehirde yaşayan tüm vatandaşların kullanabileceğini” kaydederek çalışmalarda sona geldiklerini kaydetti.

Vali Osman Kaymak daha sonra Üniversite Rektörlüğüne geçerek burada Prof. Dr. Ubeyde İpek ile görüş alışverişinde bulundu.