Vali Osman Kaymak, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Çardakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, Vali Yardımcısı Olgun Öner, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Atila Tamer, Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve kurum müdürleriyle birlikte Ovacık İlçesi’ni ziyaret etti.

Ovacık Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak ve ilçe protokolü tarafından karşılana Vali Osman Kaymak, Munzur Nehri’nin doğduğu Ovacık Gözelerini ziyaret etti.

Birinci derece doğal sit alanı olan gözeleri gezerek bilgi alan Vali Osman Kaymak, tüm vatandaşları kentin güzelliklerini görmeye davet etti.

vali_ic-028.jpg

İlçede yapımı devam eden kayak merkezini de ziyaret eden Vali Osman Kaymak, çalışmaların hızlı şekilde bitirilerek merkezin önümüzdeki Kış Mevsimine yetiştirilmesi talimatı verdi.

SPOR KULÜBÜNE 50 BİN LİRALIK ÇEK

Ovacık İlçe ziyareti kapsamında Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Tunceli’yi temsil edecek olan Ovacık Ulaşsporlu yönetici ve futbolcularla da görüşen Vali Osman Kaymak, kulübe 50 bin liralık çek verdi.

Spora ve sporculara her türlü desteği vereceklerini belirten Vali Kaymak, “Spor Toto Başkanlığından da destek aldık. Destek kapsamında Ovacık İlçemizde de spor kompleksi yapılacak” dedi.

Kaymakam Abdullah Seçkin Koçak’tan ilçe hakkında bilgi alan Vali Kaymak daha sonra Ovacık’tan ayrıldı.