Babello Restoranda düzenlenen kahvaltılı programa, Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcısı Hasan Çiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zabit Durmuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları ile kurumlarda kalan yaşlı vatandaşlar katıldı.

 Yaşlılarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Vali Osman Kaymak, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Yaşı kemale ermiş büyüklerimize huzurlu bir ortam sunmak, saygı ve hürmette kusur etmemek her şeyden önce bir vefa borcudur” dedi.

Kendilerinin hatırlanması ve onlar için kahvaltılı programın düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren yaşlılar da Vali Kaymak’a teşekkür etti.

YAŞLILAR VALİ KAYMAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, İlde Yaşlı Yaşam Evinde kalan yaşlı vatandaşlar Vali Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Hasan Çiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zabit Durmuş ile birlikte Vali Kaymak’ı ziyaret eden yaşlılar kendisine çiçek verdi.

Yaşlıların haftasını kutlayan Vali Kaymak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.