İşte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan o duyuru:

2015-2016 Öğretim yılı DGS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında sabah 08:00-12:00 saatleri arasında öğlenden sonra 13:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt için aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak kayıt süresi içerisinde üniversitemize başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Adayın mezun olduğu Yükseköğrenim kurumundan aldığı Önlisans diplomasının aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi ve 3 adet onaysız fotokopisi.

2- Adayın DGS Yerleştirme belgesinin internet çıktısı.

3- Nüfus cüzdanının arkalı önlü onaysız fotokopisi.

4- 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.

5- Birinci öğretim öğrencileri katkı payı ücretleri Devlet tarafından karşılanmaktadır. Sadece ikinci öğretim öğrencileri öğrenim ücreti yatıracaktır. Bu nedenle yalnız ikinci öğretim öğrencileri öğrenim ücreti yatırdıklarına dair dekontu/belgeyi kayıtta ibraz edecektirler. İkinci Öğretim Öğrencileri öğrenim ücretini 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Vakıflar Bankasının yurt içindeki tüm şubelerinde

TR080001500158007296809375 (Vakıfbank Tunceli Şubesi) no lu hesaba adı soyadı, bölümü ve TC Kimlik numarasını belirterek harç ücretini yatırıp dekontlarıyla kayıt bürosuna gelerek kayıtlarını yapacaklardır.

6- Adayların askerlikle ilgili sorunları için askerlik şubelerine, kredi konusunda ayrıntılı bilgi için de Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvurmaları gerekmektedir.

7- Erkek adaylar Askerlik Şubelerinden alacağı Askerlik Durum Belgesi.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1- Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2- Belgesi eksik olanların kaydı yapılmaz.

3- Belirtilen tarihte kaydını yaptırmayan adaylar hiçbir hak iddia edemezler.

4- Kayıt tarihinden önce öğrencilere herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

5- Üniversitemiz gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran öğrenci hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

NOT: Kayıt hakkı kazanan öğrenciler daha önce öğrenim görmüş oldukları yükseköğrenim kurumundan onaylı ders içerikleri ve transkriplerini alarak kendi bölümlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

İKİNCİ ÖĞRETİM HARÇ MİKTARLARI

FAKÜLTE YÜKSEKOKUL ADI 1. TAKSİT

Mühendislik Fakültesi(İ.Ö.) 765

İktisadi ve İdari Bil. Fakültesi(İ.Ö.) 578

Edebiyat Fakültesi(İ.Ö) 514