Munzur Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Türk Patent Enstitüsü koordinasyonunda “Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları” eğitimi üniversite gençlik evinde gerçekleştirildi.

Eğitimlere Rektör Yardımcısı ve Munzur Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı Prof. Dr. Nihat Tosun,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muzaffer Aşkın ile Prof. Dr. Rahmi Aydın, fakülte dekanları, Bilim Sanayi İl Müdürü Tülay Satır, üniversite daire başkanları ve üniversitede görev akademisyenlerle üniversite öğrencileri katıldı.

Türk Patent Enstitüsünden Dr. Ayşegül Demircioğlu tarafından verilen eğitimlerde katılımcılara patent, patent başvuru süreçleri, marka tescili, endüstriyel tasarım, faydalı model ve coğrafi işaretleme konularında bilgiler aktarıldı.

Eğitim sonrası Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek adına Demircioğlu’na teşekkür belgesi ve plaketi Rektör Yardımcısı ve Munzur Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı Prof. Dr. Nihat Tosun tarafından verildi.

Prof. Dr. Nihat Tosun yaptığı değerlendirmede  “Katılımcılara ve eğitimi gerçekleştiren Dr. Ayşegül Demircioğlu’na teşekkür ederken” etkinliğin son bölümündeyse kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

universite_ic-012.jpg