İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde düzenlenen törende, Ovacık Belediye Ulaşspor’a 37 bin lira değerinde spor malzemesi yardımı yapıldı.

İl Özel İdaresi tarafından alınan malzemelerin dağıtımı için düzenlenen törene Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcısı Olgun Öner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, Ulaşspor Kulübü yöneticileri ve sporcuları katıldı.

ulasspor_ic-001.jpgTeslimden önce konuşan Vali Osman Kaymak, “Öncelikle göstermiş oldukları başarı ile Bal Liginde yer alan Ulaşsporumuza Bal Liginde başarılar diliyoruz. İlimizde 1 yılı aşkın süredir yürütmüş olduğum görevim süresince her zaman gerek Dersimspor olsun gerekse Ulaşsporumuza her zaman elimizden geldiğince ve imkanlar çerçevesinde destek vermeye gayret ediyoruz. Farklı düşünce ve görüşte insanların her zaman ortak buluşma noktası olan spor, İlimizde de insanlarımızın ortak paydasıdır ve gençlerimizin geleceğe dair tutundukları bir daldır. Bu bağlamda sporun ilerlemesi ve gelişmesi için el birliği ile mücadele vermeli ve desteğimizi esirgememeliyiz. Geçtiğimiz aylarda kendim bizzat Spor Toto Başkanlığına giderek ilimize yapılacak spor yatırımları için büyük bir bütçeyi İlimize kazandırdık. İl merkezimizdeki mahalleler ve ilçelerimize yapılacak spor kompleksleri için çalışmalar başlatılmıştır. Spor Toto Başkanlığından gelen destekten de 50 bin TL’lik bir bütçeyi geçtiğimiz aylarda Ulaşspor’a destek olarak sunmuştuk. İlimizde sporun gelişmesi, büyümesi ve daha iyi yerlere gelebilmesi için her türlü desteği vermeye ve çalışmalar için öncülük etmeye devam edeceğiz. Spor barışın ve kardeşliğin simgesidir ve biz bu çatının altında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, yapılan malzeme yardımı hakkında bilgi verdikten sonra kurum olarak spor projelerini önemsediklerini söyledi.

Ulaşspor Kulüp Başkanı Vedat Kekomemetoğulları ise çok zor şartlar altında bugüne geldiklerini belirterek, yardımlarından ötürü Vali Kaymak ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından spor malzemeleri kulüp yöneticilerine teslim edildi.