İlçede 2007 yılından bu yana dernek başkanlığı yaptığını belirten Ahmet Yıldız, “Bu süreci boyunca ilçemiz merkezi ve köylerindeki ihtiyaç sahibi ailelerimizi yalnız bırakmadık. İhtiyaç sahibi 3 aileye konteynır ev teslim ettik. 1 ihtiyaç sahibi ailemize de konteynır ev temini için çalışmalarımız sürüyor. Koronavirüs sürecinde 126 aileye 400 liradan olmak üzere 50 bin 400 TL nakdi yardımda bulunduk. Yine 60 aileye gıda ve kavurma yardımı yapıldı. Bu süreçte bin 500 adet maske ve 460 adet el dezenfektanı dağıttık. Çocuklara çikolata, kek ve bisküvinin yanında Ramazan’ın ilk üç günü pide, hurma ve su dağıtımı gerçekleştirdi. Bu yardımları 10 gönüllü arkadaşımla birlikte köy köy, ev ev dolaşarak gerçekleştirdik” dedi.

Önümüzde Ramazan Bayramı olduğunu hatırlatan Yıldız, “Önümüzdeki hafta 9 çocuğumuzun bayramlık kıyafetlerini karşılayacağız. Yine 50 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımının yanı sıra ulusal bir marketle sözleşme yapıp alışveriş çeki dağıtımı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Düzenli periyotlarla kan bağışı kampanyalarının yanı sıra Vefa Sosyal Destek Gruplarının çalışmalarına da destek sağladıklarını dile getiren Yıldız, en çok da çocukların kendisine “Kızılay Amca” diye hitap etmesinin hoşuna gittiğini söyledi.