Tunceli Belediyesi ile daha fazla işbirliği içerisinde olmak istediklerini söyleyen Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Sabit Menteşe, kendilerini kabul etmesinden dolayı Belediye Başkanı Edibe Şahin’e teşekkür etti.

 

  Tunceli Üniversitesi ile Belediye arasında daha fazla işbirliği oluşturmak istediklerini ve somut pratik çalışmalar yürütmekten yana olduklarını belirten Menteşe, Belediyede bir birim oluşturulabilineceğini belirterek, öğrencilerin aldığı teorik bilginin uygulamaya geçirilerek somutlaşmasını istediklerini söyledi.

 

Belediye Başkanı Edibe Şahin, de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Başkan Şahin, Tunceli Belediyesinin son iki dönemdir BDP ve Kadın başkanlar tarafından yönetildiğini ve önemli çalışmalara imza atıldığını belirterek çalışmalar hakkında kısa bilgilendirmelerde bulundu.

Kentin temel altyapı sorunlarını çözdüklerini söyleyen Belediye Başkanı Edibe Şahin önümüzdeki yıl Otogar ve Kültür Merkezi, Otopark v.b pek çok projeyi de hayata geçireceklerini söyledi.

 

   Tunceli Belediyesi olarak Üniversite ile birlikte çalışmaktan yana olduklarını söyleyen Başkan Edibe Şahin daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.