TTSO toplantı salonunda düzenlenen eğitime, Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, Başkan Yardımcıları Ali Kaya ve Ercan Sadağ, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Diren Gökyıldız Tulga, Ticaret İl Müdürü Cevat Salman, İŞKUR Müdürü Özdemir Aktaş, SGK İl Müdürü Tahir Cevher, Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Hıdır Belice, FKA yetkilileri, dernekler, kadın girişimciler ve üyeler katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Ticaret İl Müdürü Cevat Salman, “TSO Kadın Girişimciler Kurulu ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü katkılarıyla FKA teknik destek projesi kapsamında ilimiz kadın kooperatiflerimize ve kadın girişimcilerimize yönelik düzenlediğimiz e-ticaret, markalaşma, pazarlama teknikleri, girişimcilik konularında değerli hocalarımızın vereceği eğitimler umarım sizlere faydalı olur. Destek ve katkı sağlayan paydaşlarımıza ve tüm taraflara teşekkür ederim” dedi.

Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz ile Oda Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Diren Gökyıldız Tulga da konukları selamlayarak katılımlarından ötürü teşekkür etti.

ttso-(1)-001.jpgttso-(2).jpg