Tunceli İl Özel İdaresi Erkek Basketbol Takımı mücadele ettiği Erkekler Basketbol Bölgesel ligi 5. Gruptaki 6. maçında Diyarbakır Bağlar Belediyesi Basketbol takımını konuk etti.

Zorlu geçen mücadeleye iyi başlayan ekibimiz ilk periyodu 20-14 önde kapattı. Çekişmeli geçen ikinci periyodu da 39-34 önde kapatan takımımız üçüncü periyoda da iyi başladı fakat üçüncü periyodun sonuna doğru konuk takımın farkı kapatmasına engel olamadı. Bir ara 53-53 eşitlenmesine rağmen Diyarbakır Bağlar Belediye Basketbol takımına öne geçme şansı vermedi ve maçı 79-75 kazanarak gruptan çıkma şansını devam ettirdi.

Basketbol takımımızın maçını izleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, “Takım olarak Tunceli İl Özel İdaresine ve Tunceli iline yakışır bir şekilde mücadele ederek maçı kazandık. Çekişmeli geçen maçta kazanan taraf olmanın sevinci ayrı ama seyirci desteğimiz hala çok az, genç ve iyi bir takıma sahibiz ama seyircinin desteğini almadan bir anlamı yok. Evimizde oynadığımız tüm maçlarımızı kazandık ve önümüzde iki zorlu maç var biz gruptan çıkarak 3. Lige yükselmek istiyoruz” dedi.