Vali Osman Kaymak başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına Vali Yardımcısı Olgun Öner, Belediye Başkan Vekili İbrahim Kasun,  İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Şahin Keskinkılıç ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Değerlendirme toplantısında Vali Osman Kaymak Genel seçimlerin sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde yapılabilmesi, vatandaşların oy kullanma sürecinde hiçbir sorunla karşılaşmamaları için tüm kurumların gerekli çalışmaları yaparak, hazırlıklarını zamanında tamamlamalarını istedi.

Değerlendirme toplantısından sonra, Vali Osman Kaymak başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, Vali Yardımcısı Olgun Öner, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen,   İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Yarbay Şahin Keskinkılıç, Adli Yargı Mensupları ile Kurum Müdürlerinin katılımı ile güvenlik toplantısı yapıldı.

Genel Seçim öncesi, seçim günü ve sonrasında vatandaşların oy kullanmaları ve bu süreçte tüm güvenlik tertibatları ve önlemlerinin alınması talimatını veren Vali Osman Kaymak, bu süreçte hiçbir olumsuzluğa sebebiyet vermemek için tüm kurumların gerekli hassasiyeti göstererek çalışmaları gerektiğini söyledi.