Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında “Toplum da anneliğin önemine” vurgu yapan Rektör Prof. Dr. İpek “Anne yetiştirdiği bireyler ile toplumun geleceği demektir”  ifadelerine yer verdi.

Rektör İpek, “Toplumumuzda ve gönlümüzde annelerimiz bizler için her zaman çok özel olmuş ve olmaya da devam edeceklerdir. Annelerimizin toplumda hak ettikleri saygıdeğer konuma erişmeleri hususunda; yükseköğretim kurumu olarak bundan sonraki süreçte de bizler yoğun çaba ve gayret göstermeye devam edecek ve geleneklerimizde var olan anne sevgisi, saygısı, vefası ve değerlerini ön plana çıkarmaya azami özen göstereceğiz” dedi.

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek Anneler Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajını şöyle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle toplumun temel taşı olan ve bireyi şekillendiren annelerimize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyor, tüm annelerimizin anneler gününü en içten duygularla kutluyorum.”