Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, merkez, ilçeler ve köyler başta olmak üzere Munzur ve Pülümür Çaylarından topladıkları taşları renklendirmeye devam ediyor.

Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Nejla Ergün, “Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Proje Birimimiz kapsamında Mart ve Nisan ayını takiben günü birlik etkinliklerimiz, kulüp çalışmalarımız devam ediyordu. Bugün de atölye çalışmalarımız başladı. Kurumumuz içerisinde oluşturduğumuz topluluk, kulüp çalışmaları ile birlikte sosyal projelerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz ise taş boyama atölyesi, el sanatları atölyesi, çevre kulübü, trafik kulübü, spor kulübü çerçevesinde gelişen aktivitelerden oldukça memnun. Bundan kaynaklı çalışmalarımız öğretmenlerimiz tarafından devam ediyor. Çünkü bizim buradaki amacımız öğrenci kardeşlerimizi mutlu kılmak yaşama merhaba demektir ve bunu da topluluk ve kulüp faaliyetlerimiz ile sürdürmeye çalışıyoruz" dedi.

Taş Boyama Atölyesinden sorumlu öğrenci Ayten Şeyhun ise;  “Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz çünkü onlar bu olanakları bize sağladı. Onların verdiği destek ile biz de bu eserleri yaratmaya çalıştık. Bu emek hepimizin. Burada öğretmenlerimiz öncülüğünde taş boyama atölyemizi Mayıs ayına kadar sürdüreceğiz" diye konuştu.

Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde Taş boyama atölyesi, el sanatları atölyesi çalışmaları da bireysel ve grupsal olarak devam ediyor.

ozel-umudumuz-ozel-egitim-ve-rehabilitasyon-merkezi-(3).jpg