Belediye Eşbaşkanları Mehmet Ali Bul ve Nurhayat Altun, ilk ve orta dereceli okullar arasında düzenlenen atık pil toplama kampanyasında dereceye giren ilk üç okulu ödüllendirdi.

Dersim Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak başlatılan “Atık Pil Toplama Kampanyası”nda en çok atık pil toplayan ilk üç okula ödüllerini Belediye Eşbaşkanları Mehmet Ali Bul, Nurhayat Altun tarafından verilirken eşbaşkanlar kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

Eşbaşkanlar, Burmageçit ilkokulu’na masa Tenisi, Elti Hatun Anaokulu’na Oyun Seti, DiyapAğa İlkokulu’na Satranç takımları ve satranç eğitim panosu hediyeleri vererek, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

odul_ic-001.jpgAtık Pil toplama kampanyasında üçüncü olan Diyap Ağa İlkokulu’nun okul müdürü Engin Taş’ı ziyaret eden Eşbaşkan Nurhayat Altun, kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Dersim'de toplamda 140 kilo atık pil toplandığını ifade eden Eşbaşkan Nurhayat Altun, atık pil toplama kampanyasında duyarlılık gösteren herkese teşekkür ettiğini belirterek, amaçlarının dereceye girmek değil bu duyarlılığı yaşamsallaştırmak olduğunu söyledi.

Ziyaretinden dolayı Eşbaşkana teşekkür eden Diyap Ağa İlkokul müdürü Engin Taş, çevrenin ve doğanın korunması ve farkındalık yaratılması gerektiğini belirterek, geri dönüşüm kampanyalarına vatandaşların daha da duyarlı olması gerektiğini ve bu yönde çalışmaların yapılmasının önemini ifade etti.

Atıl pil toplanma kampanyasında olan birinci olan Burmageçit İlkokulu ve ikinci olan Elti Hatun Anaokul’u ziyaret eden Eşbaşkan Mehmet Ali Bul, okul müdürlerine ödüllerini verdi.

Ziyarette, birinci ve İkinci olan okul müdürlerine ödüllerini veren Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul, çevre konusunda toplumsal bilincin önemli olduğunu ifade ederek, Kampanyaya destek veren okullara ve çocuklara teşekkür etti.