23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Vali Yardımcıları Selçuk Yosunkaya, Akın Zor beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Aslanoğlu, öğretmenler ve öğrenciler, Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’i makamında ziyaret ederek çiçek verdi.

Ziyarette Sonel, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla makam koltuğunu, sırasıyla gelen öğrencilere devretti. Makam koltuğuna oturan öğrenciler, yaşadıkları heyecan ve mutluluk için Sonel’e teşekkür etti.

Burada açıklama yapan Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını düzenleyeceğimiz etkinliklerle kutlayacağız. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Bu makamların gerçek sahibi çocuklarımızdır. Çocuklarımızı seviyoruz. Onların en iyi şekilde yetişmesi için öğretmenlerimizin gayretlerini biliyoruz. Bu vesile ile hem öğretmenlerimize hem idarecilerimize teşekkür ediyorum. Yapmamız gereken ne varsa seve seve yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizim için çocuklarımızın iyi şartlarda yetişmesi hem bir görev hem bir sorumluluktur. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Vali Sonel, ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Öğrencilerden Ülkelere Özgü Renkler…

İl merkezinde bulunan okullardan gelen öğrencilerin ziyaretinden sonra farklı ülkelere özgü kıyafetler giyen Elif Güntaş İlkokulunun öğrencileri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti.

Vali Sonel, öğrencilere; 23 Nisan Bayramı dolayısıyla hafta sonu yapılacak etkinlikleri hatırlatarak; "Palyaçolar gelecek, çocuk sineması gelecek, uçurtma şenliğimiz var. Birçok etkinlik hafta sonu sizi bekliyor. Siz de ailelerinizle birlikte gelin” dedi.

ogrencilerden-vali-sonel-(2).jpg