Başkan Kırmızıçiçek, “Yaptığımız girişimler sonucu İstanbul Ataşehir Belediyesi tarafından belediyemize makam aracı, park bahçe malzemesi ile kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu. Yine Kadıköy Belediyesi tarafından ambulans, Beşiktaş Belediyesi tarafından tam donanımlı bir ambulans ile bir çöp aracı belediyemize gönderildi. Beşiktaş Belediyesi’nin bu yardımında Sayın Gürsel Erol’un büyük emeği oldu kendisine teşekkür ediyorum. Bunların yanı sıra İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından park ve bahçe malzemesi yardımında bulunuldu” dedi.

Geçtiğimiz Yaz bitirilen Kemal Kılıçdaroğlu Meydanının düzenlenmesi için işadamı İbrahim Polat’ın 50 bin TL’lik yardımda bulunduğu da sözlerine ekleyen Kırmızıçiçek gerek İşadamı Polat’a gerekse de katkıda bulunan belediye başkanlarına teşekkür etti.

Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, belediyenin itfaiye, vidanjör, cenaze taşıma aracı ve greyder gibi eksiklikleri bulunduğunu; bunların giderilmesi konusunda duyarlı insanlardan yardım beklediklerini söyledi.