LYS sonuçlarının açıklanması ile üniversiteyi kazanan öğrenciler, üniversite kayıtlarını yaptırmaya başladı. 28 Temmuz’da elektronik ortamda başlayan kayıtlar, 3 Ağustos da şahsen başvuruların kabul edilmesi ile devam ediyor.

Bu sene ilk defa “e-Devlet” üzerinden de kayıt yaptırılabilirken elektronik ortamda başlayan kayıtlar 5 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Şahsen yapılan kayıtlarda ise son gün 7 Ağustos olacak.

                Konu ile ilgili Munzur Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Merkezi’nden yapılan açıklamada “Kayıt tarihleri içerisinde, şahsen kayıt veya e-kayıt yaptırmayan ve işlemlerini tamamlamayan adayların kayıt haklarını kaybedeceği” vurgulandı.

Açıklamada ayrıca kayıtların devam ettiği ikinci gün itibariyle, 1015 öğrencinin elektronik ortamda Munzur Üniversitesi’ne kaydını yaptırdığı,  251 öğrencinin ise üniversiteye şahsen kayıt yaptırdığı belirtildi.

                Munzur Üniversitesi’ne elektronik ortamda kayıt yaptıran ilk öğrenci ise Munzur Meslek Yüksekokulu Laboratuvar Teknolojisi bölümü öğrencisi Mehmet A. oldu.