Munzur Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından her yıl organizasyonu yapılan Kütüphanecilik Haftası’nın 54’sü kutlandı.

Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muzaffer Aşkın ve Prof. Dr. Hikmet Esen’in katılımıyla gerçekleşen törende Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Erdal Gür, kütüphane ile ilgili faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek, kitap okumanın çok değerli bir alışkanlık olduğunu vurgulayarak Munzur Üniversitesi kütüphane kapasitesinin daha da genişletilmesi gerektiğini ve bunun için gerekli çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından 2017 yılı içinde en çok kitap okuyan ilk üç öğrenciye ödülleri verildi. En çok kitap okuyan öğrenci, İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi Nihat Kakız ödülünü Rektör İpek’in elinden alırken ikinci olan İnşaat Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi Yusuf Kopal’a ödülü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Esen, üçüncü öğrenciye ise ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Aşkın verdi. Ödül töreninden sonra Rektör İpek kütüphaneyi dolaşarak Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Erdal Gür'den bilgi aldı.

Tören,  ikramların ardından sona erdi.

54-(2).jpg